Iced Frappes

Har velat köpa Iced Frappes hela sommaren så köpte en sån igår och den var så god!! Ångrar att jag inte har köpt den då det var super varmt ute.
 
 
 
 

regn

 Det har varit regn och åska hela förra veckan och jag tycker det är så sjukt skönt och mysigt för då känner man sig inte typ 'tvingad' att gå ut som det gör då det är sol. Har bara varit hemma och druckit massa te och tagit d lugnt. <3
 
 
 
 
 
 
 

Sommar

Haft en så bra sommar hittills. Varit mer i vår stuga den  här sommaren också och den är så mysig!
glassbilden är från en dag jag var i stugan och det var super varmt den dagen som alla andra dagar hr varit i sommar. Glass<3 Har även färgat mitt hår lite mörkare blå igen. 
 

Emmabodafestivalen

Var på Emmabodafestivalen som varade i en hel vecka och det var så sjukt jäkla roligt och lovar att jag ska dit nästa år igen. Bilade dit och det tog ca 14 timmar men det var värt resan. Det var sjukt varmt på dagarna, trevligt folk och jätte bra musik. Vill bara tillbaka dit nu så det känns väldigt länge att behöva vänta ett helt år på nästa gång man åker dit. (alic'ns pics)
 
 
 
 

Studenten

okej ett väldigt sent inlägg från studenten som var i början av juni.
Morgonen var stressig då man skulle vara klar för att träffa klassen vid 7 tiden på morgonen för campagne frukosten. Jag och Alicia hade pimpat en dubbelcykel som vi cyklade dit med och vi hade även en fet högtalare på cykeln som gjorde allt lite roligare hehe. Efter fikat så gick vi alla i klassen tillsammans till skolan, var på ett avslutnande uppträdande och sedan var utspringet. Det känns så sjukt konstigt att ha slutat skolan efter alla dessa år men också hur skönt som helst att det är över. Men hade en jätte rolig dag och det blev utgång på kvällen. <3


 
 
 
 

RSS 2.0