te

Igår bakade jag Tigerkaka för att Jay skulle komma och sova här<3. På kvällen såg vi en film som heter ''You again'' och den var faktiskt bra!  .Idag har jag inte gjort så mycket, Jay körde hem halv 12 på morgon för att han skulle någonstans med sin familj så efter att han åkt har jag inte gjort ngt faktiskt ..
druckit te nu på kvällen . . såklart
1000 gånger starkare

I lördags for jag och Jay in till stan för att köpa lite gott till kvällen då jag och jay skulle ha en liten filmkväll hemma hos mig. . när vi kom hem så började vi laga mat.
filmerna vi såg denna kväll var 1000 gånger starkare och Karate kid. . 2 riktigt bra filmer! ^^

Fredagsfika

I fredags hade jag prv på badet  om livräddning, det gick faktiskt rätt  bra.
Efter badet for jag hem till Emma och vi var där ett tag för att Jay skulle ha prov vid halv 3 tiden och klockan var typ halv 2. . sedan tog jag bussen in till stan och träffade han. . vi gick direkt till ett mysigt café där vi tog våran fredagsfika! . . Efter att ha fikat och pratat en stund så gick vi ut i kylan och halv sprang till bussen som vi skulle ta till Jay. ^^


alla hjärtans dag!

Igår på alla hjärtans dag träffade jag Jay på stan efter skolan!
Vi åt på resturang och tog sedan bussen hem till mig. . Jay hade varit super gullig och köpt jordgubbar som vi doppade i vanilj glass på kvällen, årets första jordgubbar var super goda!
blev även lite annat fika också, haha xD love U

I Fredags drog jag och Alicia till stan efter skolan för att köpa godis till kvällen och sedan tog vi bussen hem till mig.
Vid halv 7 tiden gick vi till Pärlan resturangen och tog en rullkebab, där satt vi tills dom stängde vid 8 tiden. riktigt gott  var det iallafall!
När vi gick hem så hällde vi upp godiset, tog cola, chips och lite kladdkaka (tjockt!)På lördagen vaknade vi typ 10 nångång, gjorde oss iordning för vi skulle på stan.


 


Deep blue sea

Idag hade jag teknik på morgonen.  . kuuuuuuuul och imorgon är det bad på idrotten-.-
Hade ingen engelska så jag, alicia och emma for til ica för att se om det fanns att provsmaka vindruvor hehe (dom har alltid jätte goda vindruvor) HAHA , meeen. . nej det hade dom inte : ( så vi köpte kakor och choklad istället. . haha det blev våran lunch idag. 

(ännu en bild från isommras) :)


The things you say

 


godmorgon!

Hahah faail. .!
Jag hade sagt till mig själv att vakna kl 05:30 då min klocka alltid ringer. . men jag brukar alltid lägga mig ner igen och somna om så vaknar jag när det är typ 30 minuter kvar tills min buss går. . surt.
så idag var jag så inställd på att stiga upp så jag kollade på klockan och såg att den var halv, steg upp, bäddade sängen, tände lampor. .
men när jag kom in till köket så kollade jag på klockan. . den var 4:30!! xD
så jag gick försiktigt runt i huset för att släcka alla lampor igen sedan gick jag in till mitt rum, stängde dörren försiktigt och sen bah; FAN!!!!

jag orkar ju inte gå och lägga mig igen för då vet jag att jag kommer somna om och absolut inte gå upp 5:30 vad fasn hände


 


The Power Of Makeup

Smink gör väldigt mycket på utseendet har jag märkt, iallafall på vissa. : o
jag kollade runt lite på youtube och kom fram till detta program. .om man såg dom här tjejerna först med smink så skulle man ju nästan inte känna igen dom om dom kom nästa dag utan D:
Det blev så stor skillnad att man blev rädd (menar inte att dom e fula utan utan smink) men det blir skillnad på dom här tjejerna när dom har smink och när dom inte har.

Här är samma program fast med andra tjejer och det blir stor skillnad på dom 2 också!


helgen

For till Juleeaa på lördagskvällen och vi började nästan direkt att laga mat när jag kom dit eftersom vi var ensamma.
Senare på kvällen började vi sitta vid en av dom dära sidorna man kan prata med människor från andra länder.
Så vi satt där oseriösa typ hela kvällen till halv 1 på natten.
speciellt när vi hade klätt ut oss och dampade. varje gång det kom en ny man skulle cama/prata med,alla tryckte typ på next DIrektHAHA
det var länge sen jag skratta SÅ mycket,tack för en underbar lördag Julia!


RSS 2.0