Thailand 1 Juli

Idag var det väldigt varmt.. men detkom lite regn under dagen med, fast det var bara skönt eftersom att det svalkade rätt mycket.
Men idag bestämmde vi oss för att leta upp ett café eller ngt,, Den här gången blev det på ''SWENSENS'' och dom hade de godaste glassarna jag någonsin har ätit!


:*

 


harry potter och dödsrelikerna del 2

Idag skulle jag, Alic'n, Jonte, Jay och Julia se på bio (Harry potter sista delen) och filmen var super bra och jag tycker alla borde se den!

Innan filmen så satt vi i parken och åt, sen blev det hemmakväll för att köpa godis till filmen.. Det var en super mysig dag/kväll!

Tja mitt nya objektiv från Thailand

 


Thailand 30 Juni

Idag hade Jay bestämt sig för att klippa sig :)
Efter det så gick vi till en resturang och åt pizza
 

På kvällen gick vi till nattmarknaden (igen) haha


Hello,

Igår följde jag Julia hem efter hon slutat jobba. Hemma hos henne gjorde vi tacos.
Sen efter maten bjöd hon mig på typ det godaste teet jag har druckit!
Sen blev det mer trueblood resten av kvällen

stan

Igår for jag in till stan,, första gången på en månad. Kändes väldigt litet efter att man har gått runt i Thailand haha.
Men iallafall så träffade jag först Jay där och nästan direkt efter så såg jag Alicia, jonte och Olle.. Så vi gick tillsammans resten av dagen ;)

Haha, senare kom Julia :)

 


Thailand 29 Juni

Det spöregnade ute! Så idag blev det inte så många bilder pga att det regnade HELADAGEN så jag och Jay var mest inne.. Men det var fortfarande väldigt varmt ute så på kvällen tog vi en Tuk-tuk till nattmarknaden igen.
Då hade regnet lugnat ner sig lite. 

 


Thailand 28 Juni

 
 


Thailand 27 JUni

Jag och Jay gick upp tidigt den här morgonen. Efter frukosten gick vi till en tv/sterio affär och köpte högtalare till hans mormor.. Så fick vi skjuts dit av en kille som jobbade där..
Så vi var hos hans mormor hela den här dagen med och det var lika mysigt som förra gången:)
 

På kvällen tog vi taxin hem till hotellet igen :)


Thailand 26 JUni

Imorse var det super varmt, .. Men Idag gick jag och Jay bara runt och kolla på olika saker och på kvällen så for vi till en nattmarkad som hade jätte mycket kläder och mat . . så vi köpte rätt mycket och vid 10 tiden började vi dra oss tillbaka till hotellet igen och prova kläderna vi hade fått med oss :)


Thailand 25 juni

Denna dag så SPÖregnade det heladagen.. verkligen heladan. Men idag så tog vi alla en taxi som såg ut som en minibuss fast där man satt var det nästan helt öppet bakom..men vi tog Taxin till Jays mormor. jag skulle träffa henne och hans morfar för första gången :) Hon visste inte att vi skulle komma och hon har inte sett Jay och hans lille bror på flera år så då vi kom började hon stor gråta glädje tårar :')
Jätte fint! ni kan se lite av taxin i vänstra kanten på bilden

 

Dom började laga maten direkt efter att vi hade kommit :)

Jays lillebror

 


Thailand 24 Juni

Det var en väldigt lång resa till Thailand,, först flyget till sthlm sedan flyget till Bangkok som tog 11 timmar.
Sen när vi landade i Bangkok så var det sjukt varmt då man steg ut ur planet.Men sen tog vi flyget från Bangkok till Udon Thani som bara tog en timma :)
på kvällen for vi och åt på en resturang där man grillade sin egen mat.. :)
 


HEMMAAAA

HEJHEJ!!
nu har jag kommit hem!,, eller ja.. lite tidigare idag, vid halv 12 tiden.. har åkt flyg helanatten så har inte sovit så mkt alls.. är riktigt trött just nu och ska bara ta det lugnt och koka lite te. :)
Det har varit jätte bra i Thailand.. Nu när man kom hem så ösregnar det och åskar sjukt mycket.. strömmen gick och var borta rätt länge också.
Men jag ska nog göra samma sak som jag gjorde med Paris resan Att jag lägger in alla bilder från dagarna lite då och då. jag kommer att skriva datum & lägga in i Thailand kategorin.. så jag blandar dagarna i Thailand och dagarna här i Sverige :)RSS 2.0