Muffins

I tisdags hade jag nationellt prov i biologi på morgonen. .
Hade jätte långt hål efter.. så jag och Alic'n for hem till henne. först satt vi vid datorn ett tag och lyssnade på musik, sedan fick vi idén att baka muffins . . Så.. vi gjorde det och dom blev super duper goda!!

Napola - Elite für den Führer

På SO'n håller vi på att jobba om Andra världskriget, dom senaste 2 lektionerna har vi sett på en film som heter
Napola - Elite für den Führer

Tyskland år 1942. Friedrich Weimer är en 17-åring vars boxningstalang gör att han kommer in på elitskolan Napola för framtida SS-officerare. Här fostras pojkar till soldater i det tusenåriga riket. Regissören Dennis Gansels farfar var en av dessa män som utsattes för effektiv hjärntvätt, drill och disciplin. Napola är ett drama om vänskap och rivalitet som jämförts med den svenska Ondskan, samtidigt som den är en skildring av en mindre känd sida av nazisternas välde. filmen byggar alltså på en sann historia.

Jag tycker själv att filmen var grymt bra och den väcker många olika känslor.

Eat some candy

 

Jag kom på att Spy Kids 3 var den första film jag såg i 3D xD då man hade dom dära 3D glasögonen i typ kartong? xD dom har dom i filmen också, haha


I survived A japanese game show.

Igår tog jag och Jay bara  det lugnt.. kollade på film och olika program som gick på tv.
Vi har kollat på programet '' I survived a japanese game show'' vilket är riktigt sjukt men också riktigt kul att kolla på. Det är folk från USA som är med i en show som inspelas i japan. Där  tävlar dom om att vinna pengar och dom gör massor av olika slags tävlingar, och alla i publiken ser/är helt galna i bakrunden så man skrattar rätt mycket åt dom också hahaaa vad händer

 HAHA

Saknar

Åh jag vill tillbaka till New York!! 

 


cupcakes

For hem till Alicn efter skolan idag  och hon bjöd mig på en av hennes cupcakes som hon bakade igår och dom var SUPER goda!! vi drack lite mjölk till och satt vid datorn och kollade olika bloggar och musik


Rulltårta'N

Idag gick man upp kl 11.00 och åt frukost. . det var jätte fint väder ute idag också. :)
Jag och Jay började baka rulltårta innan han skulle hem och bjöd alla ihuset på det. .så det är vad jag har hunnit göra idag. Och taggar inte skolan imorgon NEJ.
Boom Boom

Igår vart det inte något inlägg för jag hade tjockisen här.. vi gick in till mitt rum och han satte sig på golvet och började plugga så jag la mig i sängen och sa att jag bara skulle vila ett tag. . vaknade typ en timma efter hehe . och han satt fortfarande på golvet och plugga.
Sen gick jag och gjorde klart mitt SO prov som jag fick ta hem och lämnade in det idag.. hade även NP i biologi idag, det gick ganska bra faktsikt! känns bara skönt att ha gjort bort det iallafall!. .


Sick

har varit hemma från skolan idag och har sjukt tråkigt just nu. . håller på ladda hem en film som jag ska ta och titta på sen.
Känns riktigt surt att må dåligt och sitta inne och kolla på film då det är varmt och soligt ute!.. hade varit bättre och mysigare (för mig) om det var kallt och storm ute. . men nej nej soligt ska det vara idag..
Jag har haft så tråkigt att jag tillochmed tog penna och sudd och började rita. . och så här blev bilderna idag.


Bilder från fredag

I Fredags bakade vi munkar.  Det var något Jay fick lust att göra och det var första gången för oss båda och det var inte så jätte lätt heller haha, Hans lillebror hjälpte också till! Dom kanske inte blev så . .vackra. . men dom blev faktiskt  goda! Så vi satt och drack te och åt munkar till en film vi såg på kvällen. :)

 


10 Mars

ååh vill ha sommar. Men snön har allafall börjat smälta bort 
inte så bra kvalite på sista bilden. . jag tog kort från fönstret xD


Fettisdag

Igår var det Fettisdag så jag och Jay for in till stan och köpte goda semlor!:*<3


Marabou Schweizer Nötter

Ifredags slutade man tidigt! efter att bara ha sett en film och sedan diskuterat den, det blev att vi slutade en kvart tidigare ungefär .. 11.15!  Jag och Emma gick till stan och det var super härligt väder, man hörde verkligen hur det droppade från alla tak. ´Vi gick och köpte en marabou och sedan skulle jag till Jays skola.
NU ÄR DET SPORTLOOV! <3RSS 2.0