I Fredags

Lite bilder från Fredagen! (snodde bilderna från Alic'n)
mysig kväll! <3
glad tjej med paket

present

Spenderade hela fredagskvällen hos Alic'n och fick världens godaste tårta där! hihitaack!
och fick även en super söt present!
fina koppunderlägg
och ett påskägg med mina favorit godisar! <318 år idag

25 April, blev 18 idag, men ska firas på lördag, :D

omg!

Idag  var det en bra dag! BÖrjade klockan 12 och då jag kom till skolan så var det ingen lektion så var typ ledig idag, jag och Alicia for direkt till stan frö att fira att vi har gjort bort ''hålla tal'' för klassen nu så vi köpte 2 marabou..heeh, sedan for vi till mig och hon hjälpte till att bleka min utväxt, blev bra! sedan gick vi in till stan igen för det var så sjukt varmt och soligt ute, och det slutade med pizza till middag! (tjockis dagen<3)
 

finally

Idag så har det varit dåligt väder heladan och det var sjukt skönt att sluta 12 idag. Det började spöregna direkt man kom hem och det var super mys! hoppas all snö försvinner snaart :')

Blåbär

En väldigt lång lektion blev inställd idag så jag och Alic'n for till mig och åt nudlar och till efterrätt blev det lite blåbärsglass<3 sedan cyklade vi tillbaka till skolan för att ha den sista lektionen som varade i 30 minuter..Skönt att ha 2 lektioner på en fredag och sluta tidigt! 

tisdag igen

I måndags fick jag lov att vara hemma för feber, men idag så var jag piggare idag! och imorogn är det onsdag och sedan torsdag och sedan..fredag<3 haha åh längtaaaar!! 

Yasmine i Onsdags!

Träffade Yasmine i onsdags! vi var på stan ett tag sen gick vi hem till mig och drack te och prata!
 

Sjuk

åh har blivit så sjuk.. orkar inte, och orkar inte att lovet är slut nu</3 skola imorgon... men drack te ur min fina kopp som jag fick i julas!<3

RSS 2.0