glaaaasss

Idag var jag i stan vid 3 tiden, julia skulle komma 4 så fick vänta ett tag på stan. . det var några dansuppträdanden som jag stannade och kollade på under tiden :) Sen då Julia kom gick vi tillsammans till ett fik där jag köpte en glass och hon som var lite nyttigare än mig köpte sallad och varm macka haha :)

Thailand 8 juli

Den här dagen tog jag och Je en taxi till Buddah berget och det var sjukt fint där. .  Med fina satyer, hus, rökelser och blommor. Jag bad också där och la rökelser vid en stor vacker buddah staty. (hoppas mina önskningar slog igenom ) ;) . .Men vi var där heladagen och tog sedan taxi hem till hotellet igen.

Fjärilarna var hur stora som helst!


super

Idag var jag i skolan 8:25 och hade min första historia lektion och den gick bara ut på att diskutera och planera vad vi skulle jobba med lite. . sen hade vi Media lektion eller ngt i 2 timmar ungefär.. sen hade vi språk information och språket jag har valt i år är japanska, ska bli mycket spännande ;) men vi slutade vid 3 tiden idag och jag for direkt hem till Alicia. . vi hade planerat att baka lite så vi var och handlade och satte igång med bakningen..  och det blev SUPERgott!

 


gjort

Idag var det första dagen på gymnasiet.. och en ny dag börjar imorgon.. då ska vi hålla på med ''lära känna'' lekar antar jag. Men dagen har varit okej och schemat som vi fick ser också rätt bra ut faktiskt! 
Träffade Je efter skolan också


Sista dagen på sommarlovet

idag var det sista dagen på sommarlovet.. känns inte sådär jätte kul att säga men så är det.. Nu skaj ag börja gymnasiet och börja om allt.. Allt blir nytt. . nya klasskompisar och en helt ny skola.. Ska bli spännandeoch roligt men ändå lite nervöst.
Men jag lägger in lite bilder från lördags, då jag och Je for in till stan på kvällen för att bara ha något att göra.. vi satte oss på ett café och drack chai latte :)

Je

 en dag på stan

I Igår for jag in till stan och träffade Yasmine, var super längesen så det var kul! :) Det var soligt och rätt varmt så vi satt i parken en lång stund och pratade om typ allt. Sen gick i runt ett tag på torget tills vi blev less och satte oss på ett café där Yasmine köpte en dricka.. efter någon timma tog vi bussen hem åt vart sitt håll och Je följde med mig hem
 

Yasmines 'ice-latte' 


Just tell me


strawberry


Rainbow

Ja, I onsdags träffade jag Alic'N på stan, vi gick runt där ett tag och sedan blev det pizza /rullkebab som var super gott :) Sen cyklade vi hem till alicia och vi såg en riktigt fin regnbåge som vi såklart fotade!
På kvällen så satt jag och alicia i deras kök med lakrits te och pratade typ hela natten ;) as mysig dag/kväll/natt och morgon med dig alicia!
 

lixom hela vägen

 

Thailand 7 juli

Den här dagen gick vi upp tidigt som vanligt, jag skulle gå och köpta 2 objektiv till min kamera!!
så jag köpte alltså 2 för 13 000 bath.. vilket är typ 2000 kr nånting, lätt värt! : D Ena objektivet (det större) tar bättre fokus, bättre ljus och mycket bra zoom! Det andra är en lite mindre som man måste ställa in fokusen själv men det blir super bra bilder!.. På kvällen skulle jag testa zoom objektivet till en konsert som vi gick och kollade på.. resultatet:

Det här var egentligen sista bandet som ALLA satt och väntade på, dom är väldigt kända här i Thailand och dom var mycket bra!,, men ungefär där stod vi då dom spela

och så blev det då jag zoomade,, rätt nice :D


 

Thailand 6 Juli

om den var riktigt skulle det va nice

dåligare kvalla på bilderna nu

Thai boxning

 

 

 


Thailand 5 Juli

den här dagen vad det SUPER varmt, så vi gick ner till stranden.. och det var super vackert där!
 

Krabba! dom fanns överallt där :) ..överallt..

På kvällen gick vi till en jätte fin resturang.. där det blev lite show med :)

damn


Rise and shine

Köpte ett örhänge i Thailand.. Är väldigt nöjd över det, använder det helatiden nu haha ;) <3

 


shine

idag gjorde jag och je inget alls förutom att kolla på film och sova heladagen.. Haha låter kanske tråkigt men det var jätte mysigt! Iallafall så skulle det regna heladagen idag såå vi hade faktiskt planerat att inte göra ngt.. men istället lyste solen och det var typ 25 grader varmt ute..
På kvällen då vi skulle äta DÅ började regnet.. och det regnade rätt mycket så vi bestämmde oss för att äta ute i inglasningen.. sjukt mysigt!

Thailand 4 Juli

Förra gången så skrev jag om hur varmt det var i Parken.. Efter att vi hade gått tillbaka till hotellet så blev vi lite sugna på glass. så det var egentligen 3 Juli.. men aja.. Den 4 Juli gick vi upp tidigt och lämnade Udon Thani.. vi flög till bangkok där vi tog en minibuss till Pattaya.
och Pattaya var hur fint som helst!
 

 


Fredag

 


Thaialand 3 Juli

Den här dagen var det SUPER VARMT,, man kunde knappt vara ute och jag och Jay gick med jeans (vilket inte var så smart) det var nog iallafall den varmaste dagen.
Vi Gick till en jätte jätte fin park som låg en bit bort från vårat hotell.. Tog rätt många bilder men orar inte lägga in alla så ah. . Men vi kunde bara vara där en liten stund för sen ville vi bara hem till hotellet för vi höll typ på dö i värmen haha


Thailand 2 Juli

ETT ÅR MED ÄLSKLINGEN
 
Vi firade våran ett års dag i Thailand,, och jag orkade inte ta så många bilder.  Men vi var iallafall ut och köpte munkar på ett fik.. det var en jätte mysig dag <3 love u
 
 

 


RSS 2.0