Tired

 
 
 
onödig bild på mig från Paris. .


rain rain

Morsdag idag, så steg upp kl 9.00 för att grattia henne, hade köpte te till henne :). .Det började spö regna efter kanske en timma efter. . det spöregnar just nu också och det är super mysigt att bara sitta inne,
Jay kommer att komma hit vid 17:00 tiden med hans familj, vi ska prata om Thailand resan den 23 Juni :) Vi hade tänkt att grilla ikväll men. . vi får se hur det blir med det haha



pirates of the caribbean 4

I fredags hade jag och Alicia våran sista fika- fredag innan vi slutar skolan. . vi har fikat varje fredag i 3 år nu (haah) . .Så vi ville göra något lite speciellt så vi bakade dagen innan som vi tog med oss.  Sen hade vi planerat att köpa en rullkebab och sätta oss i parken men nej.. det spö regnade den här dagen så det blev inne på en liten slags.. resturang.. men det blev mysigt ändå, sedan var det bara till bion och det vi såg var pirates of the caribbean 4 Och den var HUR bra som helst! en film som alla måste se! :)

bästa personen är ju


Kulturnatta

 

Roger Pontare yo

 


Kulturnatta ikväll

Hallå!
Igår kom den efterlängtade fredagen! Efter skolan gick jag och Alicia till stan och det var jätte fint väder och varmt. Vi gick och köpte en cola och en super god choklad som vi tjockade i oss i parken :)
Vi satt där rätt länge och pratade, sen började det blåsa kallt så vi gick in och satte oss. .Sen kom Jay och vi gick runt på stan. .
Jay följde mig hem och vi var ensamma så vi lagade mat tillsammans, riktigt mysigt! :)

Men ikväll är det kulturnatta här i stan:)


Just do it

 

taha


Socker

 

<3


The Last samurai

Efersom att jag var hemma själv och det spöregnade ute så har jag såklart kollat på film, en film som jag kanske har kollat på 627836835 gånger. .VARJE gång jag är sjuk. .en av mina favorit filmer:
The last samurai och det är sjukt bra musik i den också!
The last samurai är en amerikansk-japansk film från 2003. Nathan Algren (Tom Cruise) är en respekterad kapten i USA:s armé som deltagit i många stora strider. Han har tidigare stridit mot de fruktade indianerna. Hans dåliga samvete plågar honom för alla liv han har tagit och därför tar han ofta till flaskan. Av folket anses han som en hjälte men han vägrar att inse det och acceptera detta. Men nu kallas han in av den japanske kejsaren för att träna upp landet i den moderna amerikanska stridstekniken. Det är bönder som tränas upp som inte hållt i ett gevär tidigare. Dessa ska kämpa mot de grymma och fruktade samurajerna.






En del av musiken från filmen <3


love like this

Imorse vaknade jag rätt sent iallafall.. kunde sova lite längre än igår med andra ord..
Idag har jag inte gjort någonting alls, haft jätte tråkigt. . eftersom att jag fortfarande är sjuk så får vi se om jag är hemma imorgon vilket jag inte hoppas. Och om jag blir hemma så måste vi gå och ta halsprover och det hatar jag xD

 



Men sitter här och lyssnar på hög musik och hade tänkt börja  baka lite tror jag.. kanske muffins och jag lovar att det INTE blir så fina som på bilden men det blir ngt man kan äta iallafall. hoppas jag haha D: 

 


På stan

I Lördags var jag på stan med Alicia, vi var så tjocka att  vi köpte et thelt glasspacket som vi skulle äta. . det var riktigt varmt den här dagen, synd bara att det blåste sönder.

 


Muffins

 




I Love you oh thank you

Igår efter skolan var jag med Jay, han hade tydligen varit på thai affären och köpt lite gott som var POCKY och chips. Och efter att vi hade gått runt i stan ett tag och köpt lite dricka så följde jag med han hem, åt middag där sen hade vi myskväll och såg på tv :).<3 det som var så dumt var att jag råka glömma att plugga, har 2 prov imorgon .. SO prov som ajg knappt har kollat på, och NP i matte :( . .får hoppas på det bästa antar jag D:. .


Sista dagen i Paris

Paris ~ Dag 5 ~ Torsdag

Vi vaknade tidigt den här dagen, det var sista dagen i paris och jag var jätte nöjd med hela resan!
Våran taxi skulle komma redan kl 1 så vi hann äta den sista frukosten på hotellet och vara ute ett tag i värmen.
Så här kommer de sista korten på den här resan. . jag har jätte många fler bilder än va djag har laggt in på bloggen. . så det kommer nog att komma andra bilder från paris senare : )

Ja, frukosten var alltså som vi i sverige kallar ''efterrätt'' Som, fika bröd och choklad och till dricka var det Te .




Och på morgonen märkte vi också att precis utanför våran hotellrums fönster har du brunnit ganska rejält hos grannen :((





VALBORG

Valboorg











Alicia..fastnade i ett träd? HAAH


 
Haha mer mat bilder







louvren

Paris ~ Dag  4 ~ Onsdag

Ja. . samma kväll som jag hade köpt det där låset, så blev det lite glass på vägen till Louvren.  Vi letade mest efter den kända målningen Mona Lisa haha.









Där ser ni lilla Mona Lisa.
Var rätt svårt att komma längst fram för att fota den, men det gick tillslut :)





RSS 2.0