Ryggsäck

Var ute i solen idag! fast, det var inte så varmt som de såg ut för det blåste hur mycket som helst ute! men jag köpte en ny ryggsäck för några veckor sedan! 
 

Cupcakes

Bakade cupcakes igår!! Dom blev såå goda! typ första gången jag lyckades få dem rätt fina med haha

Fair Ground

I onsdags och Torsdags så var jag och kollade på ''Fair Ground'' .Fair Ground är ett hiphop-projekt startat av Kulturverket i Umeå. Under ledning av Chapee (prudcent), Mofeta(rappare), Promoe (rappare). Och det var SJUKT bra!! :D

I tisdagS

jah, i TISDAGS såå, skyndade jag och alicia till skolan för att ha graf lektion, direkt vi kom dit och skulle sätta oss så sa läraren att vi tydligen var LEDIGA den dagen, kul! då hade man ju kunnat sova ist.. men jag och alicia for hem till mig och bakade choklad''bollar'' fast jah haha, sen satt vi på våran balkong i solen och åt, mysigt!
och som ni kan se så har jag även lite lila slingor i håret nu!!



finfin lördag

var på maxi och köpte lite te, aldrig prövat så hoppas på att det är gott! blir nog till frukosten imorgon, åh söndag inte okej... men nästa vecka är sista veckan innan lovet!

Soso

åh äntligen fredag imorgon! Idag var jag ledig, har inte gjort så jätte mycket idag. typ städat rummet hehe
men taggar imorgon!!!

woho

Redan onsdag imorgon, det går så fort! vilket bara är bra eftersom att jag vill ha lov nuuu. :D
bilder från Tumblr

Yasmine ~

Träffade Yasmine igårkväll, satt och åt på donken och sen blev det waynes, mys!
(Bilder på Yasmine)

Lov

Älskar lov! Känns så skönt att man inte behövde gå upp typ 07:00 imorse som man annars hade gjort den här dagen och att slippa den här måndagen i skolan  vilket är den värsta dagen i veckan känns najs.


Storm

Har varit så glad över hur snön har smält under 2 veckor med nästan 10 + grader. Men igår då jag vaknade så var det snöstorm ute.. välkommen tillbaka vintern.. men de var väldigt mysigt ändå!

bored

har haft sjukt tråkigt idaag, vet inte vad jag ska göra.. menmen hittar nog på något ikväll, (förhoppningsvis)

RSS 2.0