Music/dance Poreotics

Helluu,, Var hemma idag, mår inte bra alls och har inte sovit ngt inatt. .
Iallafall så har jag sett på AMERICAS BEST DANCE CREW vilket är en av mina favorit program !! Det är sjukt bra, det är olika dansgrupper inom hip hop som tävlar mot varandra och varje vecka så får dom ett tema att dansa efter .. följer det varje gång..följt det sen sesong 2 typ och idag såg jag på det jag har inspelat på tv:n vilket jag har sett på några ggr nu haha min familj är nog rätt less på musiken osv nu xD HAHA 

Mina favoriter från sesong 5 är ju POREOTICS vilket det var från första början!
Sjävla dansen börjar 1:20
Dansen börjar 1:22

Tacos!!

I lördags skulle som sagt Jay, Jonte och Alicia komma till mig och vi gjorde Tacos som var as gott! :D Vi satt där i typ 2 timmar sen blevdet filmer resten av kvällen med godis, chips och dipp (tjockt) :D Blev att alla sov här också, var as kul och super mysigt den kvällen/natten och morgonen! <3
Jay, Alicia & jonte!

Jay och Jag


everybody

HEJ! igår var jag och Jay på stan. . tog en muffin på donken. . Sedan då vi väntade på att Alic'N och jonte skulle komma så tog vi lite kort haha.. ;D Vi skulle dra till mig sen och laga mat (tacos) och ha en mysig filmkväll eftersom att det bara var vi i huset den kvällen ;) (kommer bilder imorgon)

 


Bio!!

Halluu, igår skulle jag, Jay, Jonte och Alic'N gå på bio och se '' Jag saknar dig''. Först träffades vi i stan och tog ut biljetterna. . efter det gick vi och åt pizza/kebab och det var super trevligt att sitta där och prata så vi satt där i typ 2 timmar tror jag xD. . sen blev det 30 min kvar  tills filmen skulle börja så vi gick till Hemmakväll för at köpa lite gott till bion ^^ sedan blev det filmen som fakstisk var riktigt bra och riktigt sorglig! Tack för en awesome kväll!
<3

Jay och Jonte

 nice ~ nice - hösten!

 

Nu börjar höstkläderna komma fram och det har jag faktiskt längtat till! Då får jag äntligen börja använda mina halsdukar och mys tröjor! :) bara jag som har längtat till hösten?


te galen 
<3

RSS 2.0